Wandelclub op rolletjes

Wat is wandelclub “Op rolletjes”?

Wandelclub “Op rolletjes” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke maandag om 10.30 verzamelt de club zich in de hal van het Sint Jacob. Er wordt gelopen tot uiterlijk 11.30 uur. Iedereen die het leuk vindt om een stukje te lopen is welkom. Afhankelijk van uw gezondheid wordt gekeken welke inspanning voor u haalbaar is. Iedereen die als vrijwilliger wil meelopen is van harte welkom. De club start op maandag 21 mei en wandelt in de zomermaanden door tot 17 september.

Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het wordt vast gezellig!

Waarom wandelclub “Op rolletjes”?

De wandelclub is in het leven geroepen op initiatief van Buurtzorg Amsterdam Oost omdat op woensdag 19 september de derde rollatorloop van Amsterdam wordt gehouden in het Frankendaelpark. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en instaat is minimaal 500 meter of meer te lopen.

Inschrijven? 

Wij vinden het prettig als u zich van te voren opgeeft via Jaika Koot of Kimberley den Heeten, studenten ROC Sport en bewegen Amsterdam. Zij zijn te bereiken op nummer 0681523212   of via de mail; jkoot@osiragroep.nl