Wandelclub De Weg Kwijt

Wat is wandelclub “De weg kwijt”?

Wandelclub “De weg kwijt” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke woensdag om 14.00 verzamelt de club zich in de hal van het Flevohuis. Er wordt gelopen tot uiterlijk 15.30 uur.  Iedereen die graag wil wandelen maar het zonder begeleiding dat niet meer zo ziet zitten is welkom. Ook vrijwilligers die meewillen meelopen zijn van harte welkom!

Waarom wandelclub “De weg kwijt”?

De wandelclub is in het leven geroepen op initiatief van Buurtzorg Amsterdam Oost in samenwerking met de dagopvang van het Flevohuis.  Bewegen is namelijk een beter middel tegen dementie dan de gangbare medicijnen.

Extra voordeel

Op woensdag 19 september wordt de derde rollatorloop van Amsterdam gehouden in het Frankendaelpark. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en instaat is minimaal 500 meter of meer te lopen.

 Meedoen? 

Als u mee wilt wandelen als deelnemer of als vrijwilliger kunt u zich aanmelden bij Rinkje Sorgdrager 0613390671 of een mailtje sturen naar amsterdamoost@buurtzorgnederland.com