Wandelclub aan de rol

Wat is wandelclub “Aan de rol”?

Wandelclub “Aan de rol” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke dinsdag om 15.00 verzamelt de club zich in de hal van het Willem Dreeshuis. U kunt zich melden bij de receptie. Iedereen die het leuk vindt een stukje te lopen is welkom. Afhankelijk van uw gezondheid wordt gekeken welke inspanning voor u haalbaar is. Iedereen die als vrijwilliger wil meelopen is ook van harte welkom. De club start op 26 juni en wandelt in de zomermaanden door tot 19 september. Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het wordt vast gezellig!

Waarom wandelclub “Aan de rol”?

De wandelclub is in het leven geroepen op initiatief van Buurtzorg Amsterdam Oost omdat op woensdag 19 september de derde rollatorloop van Amsterdam wordt gehouden in het Frankendaelpark. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en instaat is minimaal 500 meter of meer te lopen.

Inschrijven? 

Wij vinden het prettig als u zich van te voren opgeeft. U kunt bellen met de receptie van het Willem Dreeshuis 020-6932850 en vragen naar Abdul Tadmine. Mailen kan ook atadmine@osiragroep.nl