De Weg Kwijt

Wat is wandelclub “De weg kwijt”?

Wandelclub “De weg kwijt” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke woensdag om 14.00 uur verzamelt de club zich in de hal van het Flevohuis.  Iedereen die graag wil wandelen maar het zonder begeleiding niet meer zo ziet zitten is welkom.
Ook vrijwilligers die willen meelopen zijn van harte welkom!

Waarom wandelclub “De weg kwijt”?

Op woensdag 6 september 2017 vindt weer een rollatorloop plaats in het Olympisch Stadion. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. Natuurlijk is deelname aan de wandelclub ook mogelijk als u niet mee wilt doen aan de grote rollatorloop. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is minimaal 400 meter of meer te lopen.

Extra voordeel  

De wandelclub is in het leven geroepen op initiatief van Buurtzorg Amsterdam Oost in samenwerking met de dagopvang van het Flevohuis. Bewegen is namelijk een beter middel tegen dementie dan de gangbare medicijnen.

Meedoen?

Als u mee wilt wandelen als deelnemer of als vrijwilliger kunt u zich aanmelden bij Rinkje Sorgdrager 0613390671 of een mailtje sturen naar

r.sorgdrager@buurtzorgnederland.com

—————————————————————————————————

Wandelcub De Weg Kwijt
Startlocatie:  Flevohuis
Aanmelden bij Rinkje Sorgdrager
Email: r.sorgdrager@buurtzorgnederland.com
Telefoon: 0613390671
Woensdag 14.00-15.00
Wijk: Amsterdam – Oost