Op Rolletjes

Wat is wandelclub “Op Rolletjes”?

Wandelclub “Op Rolletjes” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke dinsdag om 11.00 uur verzamelt de club zich bij de receptie van Sint Jacob. Er wordt gelopen tot uiterlijk 12.15 uur. Iedereen die het leuk vindt om een stukje te lopen is welkom. Ook vrijwilligers!

Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het wordt vast gezellig!

Waarom wandelclub “Op Rolletjes”?

De wandelclub is in het leven geroepen omdat op woensdag 17 september de grote landelijke Olympische rollatorloop wordt gehouden in het Olympisch Stadion. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. Natuurlijk is deelname aan de wandelclub ook mogelijk als u niet mee wilt doen aan de grote rollatorloop. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is minimaal 400 meter of meer te lopen.

Inschrijven voor de wandelclub?   

Wij vinden het prettig als u zich van te voren opgeeft via Geertina Hendriks of Mary Moerman. Zij zijn te bereiken via de receptie op nummer 020-7564300 of via email mmoerman@amstelring.nl

—————————————————————————————————

Wandelclub Op rolletjes
Startlocatie: Sint Jacob
Aanmelden bij Geertina Hendriks of Mary Moerman
Email: mmoerman@amstelring.nl
Telefoon via receptie: 020-7564300
Wijk: Amsterdam – Oost