Ouder Amstel Rollers 1

  • Home
  • /Ouder Amstel Rollers 1

Wat is wandelclub “Ouder Amstel Rollers 1”?

Wandelclub “Ouder Amstel Rollers 1” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke donderdag (vanaf 5 juni om de week) om 10.30 uur verzamelt de club zich bij Dienstencentrum D. Van Haarlemstraat 3 in Ouderkerk aan de Amstel. Er wordt gelopen tot uiterlijk 11.30 uur. Iedereen die het leuk vindt om een stukje te lopen is welkom. Ook vrijwilligers!

Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het wordt vast gezellig!

Waarom wandelclub “Ouder Amstel Rollers 1”?

De wandelclub is in het leven geroepen omdat op woensdag 17 september de grote landelijke Olympische rollatorloop wordt gehouden in het Olympisch Stadion. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. Natuurlijk is deelname aan de wandelclub ook mogelijk als u niet mee wilt doen aan de grote rollatorloop. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is minimaal 400 meter of meer te lopen.

Inschrijven voor de wandelclub?

Wij vinden het prettig als u zich van te voren opgeeft via Joëlle Goudsmit . Zij is te bereiken op nummer 020-4963673 of via email: j.goudsmit@coherente.nl

———————————————————————————————————————————————-

Wandelclub Ouder Amstel Rollers 1
Startlocatie: Dienstencentrum D. Van Haarlemstraat 3, Ouderkerk aan de Amstel
Aanmelden via Joëlle Goudsmit
Email: j.goudsmit@coherente.nl
Telefoon: 020-4963673
Donderdag: 10.30-11.30 uur vanaf 5 juni om de week