Rondje Raai

Wat is wandelclub “Rondje Raai”?

Wandelclub “Rondje Raai” is een leuke mogelijkheid om op een prettige manier in beweging te zijn. Bewegen is immers dé manier om zo fit mogelijk te blijven. Elke donderdag om 14.00 uur verzamelt de club zich in de hal van Woonzorgcentrum d’Oude Raai. Er wordt gelopen tot uiterlijk 16.00 uur. Iedereen die het leuk vindt om een stukje te lopen is welkom. Ook vrijwilligers!

Het is prettig om in de frisse lucht aan uw conditie te werken en het wordt vast gezellig!

Waarom wandelclub “Rondje Raai”?

De wandelclub is in het leven geroepen omdat op woensdag 6 september 2017 de grote landelijke Olympische rollatorloop wordt gehouden in het Olympisch Stadion. Het is leuk als zoveel mogelijk getrainde mensen aan de start verschijnen. Natuurlijk is deelname aan de wandelclub ook mogelijk als u niet mee wilt doen aan de grote rollatorloop. De rollatorloop is voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is minimaal 400 meter of meer te lopen.

Inschrijven voor de wandelclub?   

Wij vinden het prettig als u zich van te voren opgeeft via Ronald Jansen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 0613388628  of via email: r.jansen@buurtzorgnederland.com

—————————————————————————————————

Wandelclub Rondje Raai
Startlocatie: hal d’Oude Raai
Aanmelden: Ronald Jansen
Email: r.jansen@buurtzorgnederland.com
Telefoon: 0613388628
Donderdag: 14.00-16.00
Wijk: Amsterdam – de Pijp