Sponsor worden?

  • Home
  • /Sponsor worden?

Met de Landelijke Rollatorloop heeft u goud in handen. Dit evenement doet er namelijk ├ęcht toe. Wat de fiets is voor de gemiddelde Nederlander is de rollator voor de oudere bewoner. De rollator is een zwaar onderschat middel om fit te blijven. Bewegen vormt een belangrijke basis voor het welbevinden van mensen. In aanloop naar de Rollatorloop worden trainings- en wandelclubs opgericht, in samenwerking met verzorgingstehuizen en buurtwerkers. Door regelmatig met elkaar te wandelen bereiden de 500 ouderen zich voor op de grote finale in het Olympisch Stadion. De toegang is op de dag gratis, de rollator is het toegangsbewijs. Er zijn informatiekraampjes, muziek, optredens, versnaperingen en een reparatieteam dat rollators keurt en controleert.

Dat dit bijzondere evenement van groot belang is, blijkt wel uit de grote aandacht die er is vanuit de media. Lokaal, regionaal en ook landelijk wordt er aandacht aan geschonken. Zo waren er de afgelopen editie bijzondere items te zien bij Omroep Max, Goedemorgen Nederland, Editie NL en Hart van Nederland.

Bijgaand treft u de verschillende sponsorpakketten aan. Indien u geïnteresseerd bent of een keer vrijblijvend verder wilt praten, neemt u dan contact op via rollatorloop@olympischstadion.nl of via: (020) 305 44 00.